Igraonica Emina: Upriličena izložba ‘Moj grad, moja ljubav’

Igraonica Emina: Upriličena izložba ‘Moj grad, moja ljubav’

U povodu “Dana općine Jajce” u dvorištu igraonice MIZ Jajce “Emina” upriličena je izložba “Moj grad, moja ljubav”, Glavni krivac za ovu izložbu bili su mališani ove igraonice koji su na kreativan način iskazali svoju čistu i iskrenu ljubav prema voljenom gradu Jajcu.

Ovu današnju izložbu uveličali su članovi Savjeta glavnog imama koji su uručili prigodne poklone za sve tete, ali i mališane ove igraonice na Volijaku.

-Svim građanima Jajca u zemlji i dijaspori upućujemo čestitke povodom 22. februara, “Dana općine Jajce”. Obilježavanje ovog značajnog datuma prilika je da podsjetimo na značaj i potrebu zajedničkog rada na poboljšanju sveukupne ekonomske i socijalne situacije, te na važnost međusobnog uvažavanja i razumijevanja. Stremeći tome, svim građankama/građanima naše općine želimo sretan “Dan općine Jajce” sa željom i nadom da ćemo idući proslaviti u ljepšem i sretnijem okruženju, zajedno sa svima vama, poručili su akteri današnje izložbe, Savjet glavnog imama i kolektiv igraonice ”Emina”.

1123456789101112

 

 

(MIZ Jajce)

Medžlis islamske zajednice Jajce ©2024

Web realizacija: Sandro Nuhanović